2020. február 28., Ákos, Bátor

Lesz még strandidő a héten


ICI Interaktív Zrt. - 2012. augusztus 13., hétfő, 10:32

Kedden északkeleten ugyan sok lesz a felhő, a folytatásban azonban országszerte sok napsütés ígérkezik. Csütörtöktől már ismét várhatók 30 fok feletti csúcsértékek.

Az előttünk álló héten általában nyugodt, napos idő várható, erősödik a nappali felmelegedés. Bár kedden még egy, a Kelet-európai-síkság fölött örvénylő ciklon kettősfrontja az északkeleti országrészben borongós, hűvös időt, helyenként esőt, záporokat okoz, a szél pedig nagy területen lesz élénk az országban, a folytatásban a frontok elkerülik a Kárpát-medencét.

Egyre melegebbé válnak a délutánok, a hajnalok is enyhülnek - bár kedden és szerdán 10 fok alatti minimumok még előfordulnak. Csütörtöktől helyenként már visszatér a kánikula, és a meleg nyári idő a hétvégén is kitart.

A sok napsütés hatására tavaink vízhőmérséklete is emelkedni fog, így a hétvégén újból alkalmas lehet az idő a strandolásra.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat