2020. február 22.,

Lefagyott utak, bezárt iskolák a Brit-szigeteken


ICI Interaktív Zrt. - 2010. december 1., szerda, 15:40

A Brit-szigetek térségében folytatódik a fagyos idő. A havazás és a hideg miatt lelassult a közúti közlekedés, a vasúti- és a légi- közlekedés is akadozik, több ezer iskola bezárt.

Az angol meteorológiai szolgálat, a Met Office, csütörtökig riasztást adott ki Anglia keleti felére az újabb havazás miatt. Helyenként akár ismét 15 centiméter friss hó is hullhat.

Számos út nehezen járható, akadozik a közúti közlekedés. Számos busz és vonat járatot töröltek, többezer ingázó otthon rekedt Skóciában és Észak-Angliában. Gatwick és Edinburgh repülőterét lezárták, legkorábban csütörtök reggel nyitják meg.

Kent megye nyugati és északi részén számos út járhatatlan a hó és a jég miatt. Skóciában közel 300 iskola zárva maradt és a héten várhatóan már nem is nyitnak ki.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat