2020. február 24., Szökőnap

Látványos snowboard trükkök a Síparkban


ICI Interaktív Zrt. - 2011. február 18., péntek, 10:52


Címkék: , , ,A Burn és Magyar Snowboard Szövetség idei, sorban következő harmadik kupafutamán a mátraszentistváni Síparkban minden jel szerint friss hóban állnak rajthoz a versenyzők.

Február 19-én 10:00 órától GS (Giant Slalom) indul, 13:00 órától pedig a freestyle versenyzők mérik össze tudásukat a Big Air-en. Vasárnap a legszebb trükköké lesz a főszerep.

A verseny szervezői és a pálya üzemeltetői folyamatos munkával ideális körülményeket teremtenek a Síparkban. Bár az eddig esett kevés hó miatt az eredetileg tervezett parallel olimpiai versenyszám helyett Giant Slalom indul, a színvonalas verseny garantált a Mátra jelenleg legstabilabban üzemelő síterepének legmeredekebb, fekete-piros pályáján.

A rendezvény második napján, vasárnap 12.00 órakor a trükkök nagymesterei mérettetnek meg egy új versenyszámban, a Billabong Style Masterzen. A legstílusosabb és legszebb trükkök kivitelezői mesterfokozatot kapnak.

A hazai síterepek közül a kékestetői sípálya is fogadja a téli sportok szerelmeseit, valamint az ország másik nagy sícentrumában, az eplényi Nordica Síarénában február 19-én farsangi mulatság várja az érdeklődőket.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat