2018. szeptember 21., Máté

Látványos, gyönyörű napkelte – videóval!


ICI Interaktív Zrt. - 2014. június 26., csütörtök, 13:40

"Ki korán kel, aranyat lel" – ez a mondás 2014. június 25-én különösen igaz volt: a fővárosban és környékén a hajnalban ébredők az igen látványos napkelte miatt az égbolton találhattak "aranyat".

Megérte nagyon korán kelni 2014. június 25-én, szerdán: a fővárosban és környékén gyönyörű volt a napkelte, szinte izzott az égbolt hajnali 4 és 5 óra között! Az ICI Interaktív Meteorológia fővároshoz közeli, Budaörsön telepített webkamerája is megörökítette a látványos légköri jelenséget.

Az ICI Interaktív meteorológia budaörsi webkamerájának filmje 2014. június 25. reggel 4 és 5 óra között. Aznap sokfelé, így itt is gyönyörű volt a napkelte...
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat