2020. február 24., Szökőnap

Las Vegasban havazott


ICI Interaktív Zrt. - 2011. január 4., kedd, 14:31


Címkék: , , ,Las Vegasban, a világ szerencsejáték-központjában, hétfőn reggel havazás és jeges utak fogadták a szerencsejátékok megszállottjait.

Hétfő reggelre hó borította Las Vegas utcáit. A térségben számos autópályát lezártak, a havas és jeges utakon ugyanis sok baleset történt.

A havazás, azért is okozott óriási fennakadásokat, mert a szilveszteri pihenőjük után sokan most indultak útnak hazafelé. A térség autópályáin több kilométeres volt a dugó, 2 óra alatt körülbelül 8 kilométert lehetett megtenni.

John Adair, a nemzeti meteorológiai szolgálat munkatársa, elmondta, hogy a városban további havazás nem várható, de a szomszédos városokban ismét több centiméter hó hullhat. A Las Vegastól északnyugatra található Pahrumpban, 15 centiméteres a hótakaró és újabb havazásra van kilátás.

A meteorológus elmondása szerint Las Vegasban évente néhány alkalommal fordul elő havazás. A rekordot 1974. január 4-én és 5-én mérték, amikor 24 óra leforgása alatt közel 23 centiméter hó hullott a városban.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat