2020. február 22.,

Közlekedési káoszt okozott Japánban a havazás


ICI Interaktív Zrt. - 2011. január 3., hétfő, 13:24

Japán nyugati részén közel két napig tartó rekord havazással kezdődött az év. A térségben helyenként 20 kilométeres dugók alakultak ki.

Japán, Honshu szigetén óriási havazás zajlott az elmúlt napokban. A sziget délnyugati részén található, Yonago városában két nap leforgása alatt 120 centiméter hó hullott, Tottoriban pedig 74 centimétert mértek.

A lehullott óriási mennyiségű hó óriási dugókat okozott az utakon, egy baleset miatt 1000 autó torlódott fel, 20 kilométeres dugót okozva. Emellett sokfelé a villanyvezetékek sem bírták el a hó súlyát, január 2-án, Yonagoban 1700 háztartás maradt áram nélkül, a leszakadt villanyvezetékek miatt.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat