2018. szeptember 21., Máté

Kettős fronthatás terheli a szervezetet - humánmeteorológia


ICI Interaktív Zrt. - 2011. február 15., kedd, 11:49

Szerdáig kettős fronthatással folytatódik a lehangoló, borult és gyakran csapadékos idő, azonban néhol napsütésre is lehet majd számítani. Csütörtöktől gyenge melegfronti hatás várható, azonban a csapadék intenzitása nem csökken. Könnyen emészthető ételek fogyasztása, több pihenés ajánlott.

Kedden kettős fronthatás várható, ami térbeli kettősségben jelentkezik majd. Keleten a napos időben melegfront típusú tünetek jelentkezhetnek, az ott élők fejfájásra, vérnyomás emelkedésre számíthatnak. A nyugati megyékben hidegfront jellegű tünetek jelentkezhetnek, reumatikus fájdalmakat erősíthet a vegyes halmazállapotú csapadék. Ajánlott óvatosabban vezetni, és több pihenőt beiktatni egy-egy hosszabb út során.

A légszennyezettség mértéke és a szálló por koncentrációja országszerte alacsony, és a következő napok csapadékos időjárásának köszönhetően így is marad.Szerdán kettősfronti hatás terheli a szervezetet, gyulladásos és görcsös panaszok is előtérbe kerülhetnek. A frontérzékenyeket továbbra sem kíméli az időjárás. Rendezett életvitellel, megfelelő mennyiségű alvással, rendszeres testmozgással, könnyen emészthető ételek fogyasztásával csökkenthetők a télies időjárás okozta panaszok.

Csütörtökön gyenge melegfronti hatás várható, ennek megfelelően pár fokkal növekszik a hőmérséklet. Országszerte többfelé kell számítani esőre, ezért ízületi fájdalmakra még mindig számítani kell. Alvásproblémák, ingerültség, levertség jelentkezhetnek, ezért a nap végén egy nyugtató hatású levendulás fürdő ajánlott.

További időjárás-érzékenységgel kapcsolatos kérdéseire a www.meteoklinika.hu oldalon kaphat választ.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat