2018. augusztus 17., Jácint

Készüljön fel időben a hidegfrontra!


ICI Interaktív Zrt. - 2014. május 1., csütörtök, 20:48

A vasárnap hajnalban érkező hidegfront hatására több fokos lehűlés várható. Az ilyen markáns légköri változásoknak komoly élettani hatásuk lehet, amennyiben Ön frontérzékeny. Tudjon meg többet az érkező hidegfront során jelentkező tipikus tünetekről és a felkészülés lehetséges módjairól!

Vasárnap hajnalban észak felől hidegfront éri el térségünket. 36 órán belül több mint 10 fokos felszíni lehűlés várható. A front hatására már pénteken napközben sokak körében alakulnak ki görcsös állapotok, ami izomgörcsöt, fejfájást is jelenthet. A magnéziumban és kalciumban gazdag étrendet betartva sokat tehet egészsége megőrzéséért, emellett tanácsos megnövelnie a napi folyadékbevitelt is. Igyon napi 2 liter ásványvizet, fogyasszon napi 2-3 csésze borsmenta teát és lehetőség szerint pihenjen többet a szokásosnál.

Térképes modell előrejelzésünk május 4. (vasárnap) hajnali óráira

Amennyiben Ön bármilyen keringési rendellenességgel küzd, a hirtelen lehűlés hatására szombat késő estétől vérnyomás-ingadozást tapasztalhat. Kerülje a fizikai terhelést, ellenkező esetben szédülés, rosszullét jelentkezhet.

A fronthatás az utakon is megjelenik, sokak ingerültséggel reagálnak az érkező változásra. Szombaton a nap második felétől kezdve növekszik az utakon a baleseti veszély, érdemes fokozott figyelemmel vezetni és több időt szánni az utazásra. Hosszabb utak során szükség esetén iktasson be pihenőket!

További humánmeteorológiai információkért keresse a www.meteoklinika.hu weboldalt!

Forrás: http://www.3bmeteo.com/
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat