2018. július 22., Magdolna

Képeken az Alpok áprilisi hava


ICI Interaktív Zrt. - 2012. április 17., kedd, 14:37

Április közepén az Alpok magasabb részein többször havazott. Bár sokfelé a sípályák 16-án bezártak, ismét sportolásra alkalmas lett a hó.

Bajorország déli részén kedd hajnalban még a havazás határa 700 méterre ereszkedett. A változékony, gyakran csapadékos időben az Alpok nagy részén 1500 méter felett kiadós havazás volt. Számos sípályán 16-án volt a szezonzáró, miközben a hó sportolásra alkalmas maradt.

A hónap végéig marad a változékony, gyakran csapadékos idő az Alpokban. A havazás határa ingadozni fog: időnként leereszkedik 1000 méterre, máskor 1900 méter magasban kezdődik csak a halmazállapotváltás. 2000 méter felett azonban hatalmas hóréteg gyűlik össze májusra.

 

Keddi (április 17.) képek az Alpokból:

Németország:


(zugspitze.de)


(zugspitze.de)

 

Ausztria:


(bergfex.at)


(bergfex.at)


(planneralm.at)


(bergfex.at)


(bergfex.at)

 

Svájc:


(zermatt.ch)


(zermatt.ch)
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat