2018. július 16., Valter

Kedden is három rekord dőlt meg


ICI Interaktív Zrt. - 2012. július 3., kedd, 14:35

Keddre virradóan újból rekord enyhe idő volt, és délután a fővárosban ismét rekord magasan tetőzött a hőmérséklet.

Kedd hajnalban ismét rekord meleg volt, mind a fővárosban, mind az országban. Keddre virradóan Budapesten közel 2 fokkal volt enyhébb az idő a korábbi, 1905-ből származó rekordnál. Akkor 23, míg most 24,8 fokot mértek. Ezzel új országos rekord is született, hiszen a 24,8 fok az 1946-ból (Szeged), illetve 1950-ből (Tatabánya) származó 24 fokos minimumot (pontosabban a minimumok maximumát) is meghaladta.

Ezt követően délután Budapesten 36,3 fokig melegedett a levegő, ezzel megdőlt az 1950-ből, illetve 2002 származó korábbi napi rekord is, amely 35,7 fok volt.

 
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat