2020. február 24., Szökőnap

Jelentősen megenyhül az idő


ICI Interaktív Zrt. - 2011. január 7., péntek, 11:42

A magasban egyre melegebb levegő áramlik a Kárpát-medence térségébe. A hétvégén délnyugaton szinte mindenhol 10 fok fölé melegszik a levegő.

AZ előttünk álló napokban egyre melegebb levegő áramlik a Kárpát-medence térségébe, jelentősen megenyhül az idő.

Szombaton főként a déli, délnyugati megyékben szakadozik fel hosszabb időszakokra is a felhőzet, így az ott élők több-kevesebb napsütésben is bízhatnak. Máshol túlnyomóan felhős lesz az ég, elszórtan kisebb eső, zápor is előfordul. Az élénk délnyugati széllel egyre enyhébb levegő áramlik hazánk fölé. A napsütötte délnyugati megyékben helyenként a 15 fokot is megközelíti majd a hőmérséklet, míg az északkeleti megyékben ennél jóval hidegebb lesz, helyenként az 5 fokot sem éri el a hőmérséklet.

Vasárnap változóan felhős lesz az ég az ország felett, több-kevesebb napsütésre szinte mindenhol számítani lehet. Felhősebb idő főként északkeleten valószínű. A déli megyékben továbbra is élénk lesz a délies szél. A hőmérséklet tág határok között, 3, 15 fok között változik. A magasabb hőmérsékleteket a délnyugati megyékben lehet mérni.

Jövő hét elején kisebb lehűlés valószínű, de várhatóan ekkor sem térnek vissza a nappali fagyok. Az előttünk álló hét második felében ismét enyhébb levegő áramlik majd hazánk fölé, így a jelenlegi számítások szerint a kemény téli fagyok egyelőre nem térnek vissza.

 

 
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat