2018. szeptember 23., Tekla

Indul a nyár utolsó nagy zenei fesztiválja


ICI Interaktív Zrt. - 2011. augusztus 23., kedd, 09:08

Szerdán indul a SZIN, a nyár utolsó nagy zenei fesztiválja. A szegedi rendezvény alatt tombolni fog a hőség.

Augusztus 24-28. között kerül megrendezésre a Tisza partján a nyár záróbulija, a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) az Újszegedi Partfürdő és Kempingben. A résztvevők a négynapos rendezvény alatt számos program közül válogathatnak a külföldi és hazai könnyű zenei koncertektől a sporteseményeken át a színházi és mozi előadásokig. Mindezt pedig nem mellesleg egy parkosított, vízparti környezetben tehetik meg.

A SZIN alatt hamisítatlan nyári idő ígérkezik, felhő is alig lesz az égen. A tűző napsütésben a csúcshőmérséklet 35, 38 fok között alakul. A rekkenő hőségen pénteken és szombaton élénk szél enyhít valamelyest. Idén tehát igazán forró lesz a hangulat a fesztiválon, a kilátogatók a medencékben vagy a Tiszában hűsölhetnek. A Tisza Szegednél jelenleg 22 fokos, és a vízhőmérséklet az elkövetkező napokban kicsit még emelkedni fog.

A strandolásnál azonban körültekintés ajánlott, felhevült testtel ne ugorjunk a vízbe, alkoholos állapotban kerüljük a fürdőzést. Az UV sugárzás nagyon erős lesz, ezért rendszeres időközönként magas faktorszámú napkrémekkel kenjük be magunkat, hiszen a víztükörről visszaverődő napfény hatására különösen gyorsan leéghet a bőr. A 11 és 14 óra közötti időszakot pedig lehetőleg árnyékos helyen töltsük.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat