2020. február 22.,

Hóvihar Kelet-Oroszországban


ICI Interaktív Zrt. - 2017. október 17., kedd, 08:40


Címkék: , ,Erős hóvihar csapott le Kelet - Oroszországra az elmúlt néhány napban, erős havazást és viharos szelet hozva a Szahalin – szigetre.

A sziget nagy részén a látótávolság 50 m alá csökkent. A vihar a Japán-tenger fölött alakult ki, onnan helyeződött át északra a Szahalin - sziget fölé. A vihar e formája, és az okozott csapás nem szokatlan ezen a területen, az évnek ebben a szakaszában gyakran fordulnak elő ilyenek.

 

Ezzel ellentétben Nyugat-Oroszországban sok helyen tapasztaltak az átlagtól enyhébb időjárást az elmúlt héten. A nappali átlaghőmérséklet ilyenkor -7°C körül szokott lenni Moszkvában, de az elmúlt 7 napban -2 és 1 °C között volt. Ezen a területen a telek általában kemények, ritkán emelkedik fagypont fölé a hőmérséklet napközben.

 

Az Orosz Hidrometeorológiai Központ előrejelzői szerint keleten további erős havazás várható az elkövetkező pár napban. További viharokra számítanak pénteken és vasárnap, amik még több csapadékot hoznak.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat