2018. július 22., Magdolna

Hol vannak a felhők?


ICI Interaktív Zrt. - 2012. június 17., vasárnap, 14:49

Menthetetlenül átvette az uralmat egy anticiklon Közép-Európa felett. A műholdképek szépen mutatják a magas nyomás térhódítását.

A ma (és az elkövetkező pár nap) jellemző műholdképe nem jelez eseménydús időt térségünkben: a sat.24 látható tartományban készített európai műholdképén jól kivehető a leszáló légmozgással, ezátal felhőoszlató hatással bíró magas nyomású képződmény területe. Az anticiklon peremén frontok jönnek-mennek, de nem tudnak betörni a közép-európai térség fölé. Sőt, szinte egész Délkelet-Európában derült, napos idő uralkodik - az éppen ott nyaralók nagy örömére.

A kép vasárnap délután, helyi idő szerint 14:15-kor (12:15 UTC-kor) készült, de az egész napot szépen jellemzi. Sőt, a jövő hét nagy részében ehhez hasonló látványban lehet része annak, aki rápillant a Kárpát-medencét ábrázoló műholdképekre.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat