2018. szeptember 20., Friderika

Hófesztivált rendeznek a Mátrában


ICI Interaktív Zrt. - 2012. január 19., csütörtök, 15:00

A hétvégén több napos rendezvénnyel várják a téli sportok szerelmeseit a Mátraszentistváni Síparkban. Ügyességi verseny, síbajnokság és hócsúszdapark is lesz.

Január 19-22. között fesztiválhangulattal várják a Mátraszentistváni Síparkban a téli sportok kedvelőit. A rendezvény alatt színes sport programokkal, koncertekkel és show műsorokkal ünneplik és népszerűsítik a téli sportokat kicsik és nagyok között egyaránt.

A kilátogatók nézőként, vagy akár aktívan is részt vehetnek a Családi Ügyességi Síversenyen, vagy épp a Formációs Síbajnokságon, amelyet színeffektekkel megvilágított pályán vívnak a versenyzők. A sípályán kívül többek közt a Hócsúszdapark kínál izgalmakat, míg a Téli Varázs sétányán finomságok sora (forralt bor, kürtöskalács, sült kolbász) várja a megpihenni vágyókat.

További információk és a belépőjegy árak a Sípark honlapján olvashatók.

A hétvégén folytatódik a változékony idő, kisebb mennyiségű hó újból eshet a hegyvidéken, de szombaton néhány órára kisüt a nap is.


A Mátraszentistváni Sípark 2012. január 19-én délelőtt.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat