2020. február 22.,

Hidegrekordok dőltek hétvégén


ICI Interaktív Zrt. - 2019. január 31., csütörtök, 00:12

A hétvégén a napi hőmérsékletekben országos rekordok dőltek. Hétfő hajnalban pedig sokfelé csökkent -20 fok alá a hőmérséklet.

1950. február 4-én Nyíregyházán a legmagasabb hőmérséklet csupán -12,5 fok volt. Ez a több mint hatvan éves rekord szombaton megdőlt, és ismét Nyíregyháza volt a fagyos központ: a legmelegebb időszakban is csak -13,2 fokot mutatott az OMSZ meteorológiai állomásának hőmérője.

A február 5-re vonatkozó nappali rekord is megdőlt: vasárnap Nyíregyházán -11,3 fokig emelkedett a hőmérséklet. Az eddigi február 5-i rekordot Orosháza tartotta az 1956-ban mért -9,8 fokos napi maximumával.

Hétfőn hajnalban még sokfelé volt derült az ég, így néhol -20 fok alá csökkent a hőmérséklet.


Az idojaras.hu soponyai (Fejér megye) állomásán hétfő hajnalban -21,2 fokot mutatott a hőmérő (idojaras.hu kamera)
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat