2018. szeptember 18., Diána

A hideg miatt semmit nem ért a sózás


ICI Interaktív Zrt. - 2012. február 3., péntek, 11:20

A hétvégi havazásban helyenként közel fél méteres hó hullott. A hófúvás főként a Tiszántúlon volt jelentős. A nagy hidegben a sózás sem sokat ért, órákig akadozott a közlekedés.

A nap 24 órájában hívható a Közép-magyarországi Regionális Diszpécser Szolgálat.

Ha felszerelés, meleg ruha nélküli, segítséget kérő emberrel találkozik a közterületeken, haladéktalanul hívja a Diszpécser Szolgálatot a +36 1 338 41 86-os telefonszámon! A Szolgálat gondoskodik arról, hogy a krízishelyzetben levőkhöz a leghamarabb eljussanak az utcai szociális munkások.

Ha eszméletlen, végtagtörött, fejsérült vagy zavart embert látunk, értesítsük a mentőszolgálatot!

Rendkívüli nap volt

Országszerte esett a hó a hétvégé, helyenként nagy intenzitással. Többfelé élénk, a Dunántúlon és délkeleten helyenként erős volt a szél, ami néhol méteres buckákat épít. Az utakon jellemző volt a hóátfúvás, és az alacsony hőmérséklet miatt a sózás is alig segített.

Csongrád és Békés megyékben a lehullott hó vastagsága megközelíti a fél métert, a hófúvás miatt azonban helyenként ennek többszörösét is mérték. Borsod egyes részein szombat este megbénult a közlekedés.

 


Dunai-Kovács Julianna olvasónk képe


"Marwa" nevű olvasónk küldte


"Marwa" nevű olvasónk küldte


Kitartó havazás Óbudán (2012.02.04. 15:00)

 

Csillaghegyen (Budapest, III. kerület) is gyarapszik a hótakaró (2012.02.04. 13:00)


Békésszentandrás környékén egyre keményebb a hófúvás szombat délelőtt (idojars.hu video)


Balatonföldvár szombat reggel: éppen a hóesés előtt alakult ki összefüggő jégtakaró (idojaras.hu kamera)

 
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat