2018. szeptember 22., Móric

Hétvégi programajánló


ICI Interaktív Zrt. - 2011. szeptember 16., péntek, 14:37

Szombaton és vasárnap többórás napsütésre, meleg időre van kilátás, hétfőn azonban egy hidegfront vet véget a jó időnek, ezért használjuk ki a hétvégi programok nyújtotta lehetőségeket!

Hétvégén még igazi nyári időre lehet számítani, többórás napsütés melegíti a levegőt. Mérsékelt lesz a légmozgás, szombaton 23, 28, vasárnap 26, 31 fok várható.

Vasárnap este azonban egy hidegfront éri el a Kárpát-medencét, megnövekszik a felhőzet, és eleinte csak szórványosan, majd egyre többfelé alakulnak ki záporok, helyenként zivatarok. A szabadtéri rendezvények résztvevőinek ajánlatos tájékozodni az időjárásról.

Ezen a hétvégén rendezik meg a Kaposvári Mézfesztivált. A programok között mézvásár, méhészeti kiállítás, és sok egyéb várja az érdeklődőket.

Szeptember 15-18 között tartják a Szekszárdi Szüreti Napokat is. Kiállításokkal, koncertekkel, borkóstolókkal várják a szervezők a vendégeket.

A fővárosban az Alternatív Hajtású Járművek Versenyét rendezik meg az Andrássy úton. Érdekes műszaki megoldások vetélkednek egymással a Magyar Villamos Művek szervezésében.

Jó pihenést, és kellemes szórakozást kívánunk!
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat