2020. február 22.,

Hétvégén újabb sípálya nyit hazánkban


ICI Interaktív Zrt. - 2010. december 9., csütörtök, 10:25

Az újabb lehűlésnek köszönhetően a hétvégén várhatóan már Mátraszentistvánon is lehet síelni. Eplényben szombaton a szezon első síversenye is megrendezésre kerül.

Mátraszentistvánon már a múlt héten is javában dolgoztak a hóágyuk, és a néhány enyhébb nap után csütörtökön éjszaka és pénteken napközben is újra dolgozhatnak a hóágyúk, így várhatóan a sícentrumban szombaton elkezdődik az idei síszezon.

Eplény már december 5-én kinyitott. Csütörtökön a viharos időjárás miatt zárva tart a sícentrum, de pénteken várhatóan ismét megnyitja kapuit a látogatók között. December 11-én gyermek síversenyt szerveznek. A rajt a szombati munkanapra való tekintettel 17 órakor lesz. Nevezni december 11-én a helyszínen lehet.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat