2018. szeptember 21., Máté

Hétvégén itthon is lehet szánkózni és hógolyózni


ICI Interaktív Zrt. - 2009. október 18., vasárnap, 09:05

A télies időjárásnak köszönhetően a hegyekben annyi hó hullott, hogy a hétvégén nincs akadálya egy kis hógolyózásnak, szánkózásnak.

Az elmúlt napokban ízelítőt kaptunk a télből. Hideg szeles időnk volt, és a hegyekben több centiméter friss hó hullott.

Lassú enyhülés kezdődik, de még a hétvégén is változékony, az átlagosnál több fokkal hidegebb időnk lesz. A néhány órás napsütés mellett elszórtan fordul elő zápor, a hegyekben néhol még hózápor. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 11 fok között alakul, a hegyekben pedig még ennél is hidegebb lesz.

A néhány centis hótakaró az időjárásnak köszönhetően helyenként akár hétfőig is megmaradhat.

Mátraszentistvánon a Síparkban várják a hétvégén a hógolyózni, szánkózni vágyókat. Dobogókőn is több centiméter friss hó esett, érdemes lehet oda is elkirándulni.

Az előttünk álló héten lassan melegszik majd az idő, elolvad a hótakaró, és visszatérnek az átlagnak megfelelő 15 fok körüli hőmérsékletek.

 
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat