2020. február 22.,

Hétvégén itthon is lehet síelni


ICI Interaktív Zrt. - 2010. december 3., péntek, 13:57

Hétvégén néhány magyarországi sípálya is megnyitja kapuit a téli sportok szerelmesei előtt. Eplényben 50 centiméteres a hótakaró.

Pénteken, reggel 9 órakor elindult a sílift Dobogókőn. Az elmúlt napok havazásainak nyomán a hegyen 30-40 centiméteres hótakaró alakult ki. Csütörtökön egész nap a pálya kezelésével foglalkoztak a pálya üzemeltetői, így péntektől karbantartott pályával várják a téli sportok szerelmeseit. Egy menetjegy 400 forintba kerül, 10 csúszásért 3000 forintot kell fizetni, ami mellé 5-öt ajándékba adnak. A napi bérletért hétvégén 4000 forintot kell fizetni.

Szintén nyitva van a visegrádi sípálya is. A reggel 9-től nyitva tartó pálya, esti sízéssel is várja a látogatókat, ma egészen 22 óráig nyitva tartanak.

Vasárnap kinyit az ország egyik legjobban karbantartott pályája az eplényi síaréna. A havazásnak és a hóágyúzásnak köszönhetően, 20-50 centiméteres hótakaró borítja a pályákat. Vasárnap reggel 9 órakor nyit a Síréna, ahol az 1-es pályát teljes hosszában lehet majd síelni, üzemelni fog a négyüléses felvonó, a tanuló pálya és a síkölcsönző is.

Jövő héten sem maradunk pálya nyitások nélkül, december 11-ére tervezi a nyitást a mátraszentistváni sípark, és ekkorra tervezik a Nagy Hideg-hegy pályáinak megnyitását is.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat