2019. november 11., Márton

Helyenként 20 cm hó hullott az éjjel


ICI Interaktív Zrt. - 2010. november 26., péntek, 19:05

Az éjszaka folyamán az intenzív havazásnak köszönhetően 5, 10, de helyenként 20 centiméternyi friss hó hullott.

11.27. 06:00

Az éjszaka folyamán az északi országrészben tovább folytatódott a havazás, sokfelé 5, 10 centiméternyi hó hullott. A Budai-hegyekben néhol a 20 centimétert is eléri a hóréteg vastagsága. A Balaton térségében több jármű is elakadt az utakon.

23:00

Továbbra is szakad a hó több Dunántúli megyében, míg a középső és délkeleti területeken havas eső, eső jellemző. A Balaton-felvidéken néhány villámot is regisztrált az OMSZ villámlokalizációs rendszere. A csapadékhullás egész éjszaka, sőt a keleti megyékben szombat délelőtt is folytatódik.

22:00

Elérte a fővárost is a csapadék, többfelé havas eső, eső fordul elő. A Dunántúl nagy részén most már hó hullik.

21:00

Már a Balaton-felvidéken és a Bakonyban is havas eső, néhol hó hullik, egy, másfél óra múlva a fővárost is eléri a csapadéksáv.

20:00

A csapadéksáv lassan észak, északkelet felé helyeződik át, egyre nagyobb területen hullik csapadék. Már a Duna-Tisza közén és a Tiszántúl déli részén is megindult az eső, havas eső, de néhol már átváltott havazásba a csapadék.

19:00

Belépett az országhatáron az a csapadéksáv, amelyből Szlovéniában és Ausztriában a délután folyamán már több centiméternyi friss hó hullott.

Hazánkban egyelőre vegyes halmazállapotú csapadék hullik, többfelé regisztráltak az elmúlt órában esőt, havas esőt. Az éjszaka folyamán egyre inkább havazásba vált át a csapadék, és főként az északi országrészben többfelé hullhat néhány centiméternyi hó.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat