2018. július 21., Dániel

Havazott Galyatetőn! (videóval)


ICI Interaktív Zrt. - 2014. április 27., vasárnap, 15:13

Legmagasabb hegycsúcsainkon – igaz csak átmenetileg – de fehérbe borult tájjal indult a hét. Tekintse meg galyatetői videónkat a Mátra hétfő délelőtti mozgalmas időjárásáról!

A vasárnap este érkezett, és a hét első napján a Kárpát-medence felett átvonult hidegfrontból sokfelé hullott csapadék. A legtöbb helyen ez esőt jelentett, de hazánk legmagasabb hegycsúcsain vasárnapról hétfőre virradó éjjel és a reggeli órákban kisebb havazás is előfordult. A fehér tájban azonban nem sokáig gyönyörködhettek az éppen arra járók, mert az enyhe időben gyorsan elolvadt – gyakorlatilag meg sem maradt – a mindössze lepelnyi hótakaró.

A következő napokban várhatóan mindenhol eső formájában fog hullani a csapadék, havas esőre és újabb havazásra egyelőre csak vasárnap, a hegységekben van kilátás.


Az ICI Interaktív Meteorológia galyatetői webkameráján jól látszik a 2014. február 17-i reggeli havazás, majd a gyors olvadás és a hegycsúcs "felhőbe kerülése".
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat