2018. július 16., Valter

Havazással kezdődik április a Tátrában


ICI Interaktív Zrt. - 2012. március 31., szombat, 10:53

A Magas-Tátrában pénteken és szombaton is esett a hó, április elsején pedig délelőtt a kiadós havazás mellett zord hideg idő várható a Kárpátok legmagasabb hegységében.

Péntek reggeltől szombat reggelig 28 centi friss hó hullott a Lomnici-csúcson, de még a tátrai sípályák magasságában is 15-20 cm hó hullott. Délelőtt átmenetileg 1400 méterig kisebb olvadás kezdődött, amelyet újabb hóesés szakított meg.

A szombat esti hidegfrontban ismét kiadós havazásra lehet számítani. Az újabb csapadék április első napján is folytatódik. Az erőteljes lehűlés hatására Poprádon is havazni fog, a síterepeken pedig vasárnap a hőmérséklet csúcsértéke -10, -7 fok között alakul.

 

Szombati képek a Magas-Tátrából (holidayinfo.sk):
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat