2020. február 24., Szökőnap

Havas Fesztivál lesz szombaton


ICI Interaktív Zrt. - 2011. január 12., szerda, 14:55


Címkék: , , , ,Január 15-én, szombaton 10 és 16 óra között várják az érdeklődőket a WestEnd City Center Váci úti Promenádján az első Havas Fesztiválra. Az időjárás nem lesz kifejezetten télies.

A Sport Art Marketing Agency először rendezi meg a Havas Fesztivált, 2011. január 15-én a WestEnd City Center Váci úti Promenádján, a Nyugati tértől a Ferdinánd-hídig. 

A rendezvény célja, hogy megszerettesse az emberekkel a telet. Céluk megvalósításában sok érdekes program és sztárfellépők sora lesz segítségükre.

A délelőtt 10 órakor kezdődő rendezvényre minden érdeklődöt szeretettel várnak. A programok között ügyességi vetéledők, arcfestés, tombolahúzás szerepel, és 12 és 13 óra között egy Guinness-rekordkísérletre is sor kerül, megpróbálnak 1 óra alatt 1000 hóembert megépíteni. A színes programok mellett zenés programok is lesznek, a fellépők között van Lajtai Kati a Crystal énekese, Király Viktor, Varga Viktor, Horváth Tamás és a Machine Mouse.

Az időjárás a hétvégén nem lesz kifejezetten télies. Szombaton hajnalban is enyhe lesz az idő, a főváros térségben nem hűl fagypont alá a levegő. Napközben többnyire erősen felhős lesz az ég, de a főváros térségében rövid időszakokra a nap is előbújhat. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 8 fok körül alakul. Így a szabadtéri programokhoz kedvez az idő, hisz csapadék nem várható és attól sem kell attól tartani, hogy gyorsan átfagyunk.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat