2018. július 21., Dániel

Három napig havazik egyfolytában Dél-Bajorországban


ICI Interaktív Zrt. - 2012. február 14., kedd, 18:46

Az Alpok északi lejtőin kedden kisebb megszakításokkal szinte egész nap havazott. Szerdán és csütörtökön pedig újabb kiadós hóesés várható a környéken.

Münchenben kedden változó intenzitással havazott. Dél-Bajorországban szerdán és csütörtökön az a ciklon okoz újabb kiadós havazást, amely hazánkon is csapadékossá teszi az időjárást. A legtöbb friss hó Bajorország déli határán valamint Ausztria középső vidékén várható, csütörtökig helyenként több mint fél méter.

A csapadékos idő pénteken és a hétvégén is folytatódik. Akkor azonban 1000 méter alatt többször lesz eső, a magasabb csúcsokon viszont vasárnapig akár újabb egy méter friss hó hullhat. A sok hó növeli a potenciális tavaszi árvízveszélyt.

 


Münchenben kedden is esett a hó (foto-webcam.eu)
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat