2020. február 26., Géza

Háborog a légkör - műholdkép


ICI Interaktív Zrt. - 2011. szeptember 28., szerda, 14:06

Jelenleg öt trópusi viharobjektum mozog a világ óceánjain, amelyekről érdekes műholdfelvételt tett közzé az amerikai Haditengerészeti Kutató Laboratórium.

A Naval Research Laboratory (NRL) által szeptember 28-án, 9 UTC-kor készített infravörös képen nagyon jól kirajzolódnak a trópusi viharobjektumok felhőkarjai az egyenlítőtől északra.

Forrás: www.hurricanezone.net (Nagyobb méretért kattintson a képre!)

Mexikó partjaitól nyugatra a Hilary hurrikán, az Atlanti-óceánon a Ophelia trópusi depresszió és a Philippe trópusi vihar látható. A Dél-kínai-tenger fölött a Nesat tájfun, tőle keletre pedig a Nalgae trópusi vihar halad.

A déli félteke mérsékelt övében pedig mérsékelt övi ciklonok örvénylenek zavartalanul a nyílt óceán fölött.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat