2018. szeptember 20., Friderika

Futóverseny télies időben


ICI Interaktív Zrt. - 2009. október 12., hétfő, 10:11

Október 18-án kerül megrendezésre a Coca-Cola Testébresztő Női Futógála. Az ősz legnagyobb női kihívása az előrejelzések szerint most inkább telet idéző időben zajlik majd.

Október 18-án a Városligetben kerül megrendezésre a 14. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála.

Edzésben lévőknek és kezdőknek is ajánlott a verseny, a 3,1 kilométeres táv mellett a rendszeresen edzők 10 kilométeres távon tehetik próbára magukat.

A héten már ízelítőt kapunk a télből. Szerdától a fagyos reggeleket hideg nappalok követik, napközben is 10 fok alatt marad a hőmérséklet. A hegyekben várhatóan lehull az idei első hó.

Vasárnapra sem várható változás időjárásunkban. Lesznek ugyan napos időszakok és a főváros térségében csapadék sem várható, de megmarad a hideg, télies idő. Ha úgy döntesz próbára teszed magad a futóversenyen, jól öltözz fel, sapkára, sálra is szükséged lehet. A hőmérséklet ezen a napon sem emelkedik 10 fok fölé.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat