2018. szeptember 20., Friderika

Fotók is készültek a spanyol tornádóról


ICI Interaktív Zrt. - 2012. szeptember 30., vasárnap, 13:18

A heves esőzések okozta áradások mellett a már említett tornádóról, és az okozott károkról is készültek fényképek.

Az elmúlt napokban lehullott nagy mennyiségű eső súlyos károkat okozott Spanyolországban, Gandia városából pedig tornádóról érkezett hír. Az erős szél 35 embert sebesített meg, akik akkor egy vidámparkban dolgoztak. Szerencsére a hely éppen zárva volt, különben valószínűleg sokkal súlyosabb sérülések is ketkeztek volna.

A Valencia tartományban fekvő településre lecsapott forgószélről, valamint a pusztításról is készültek fényképek (forrás: rt.com). 

 

 
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat