2019. június 17., Laura

Forma-1 Indiában


ICI Interaktív Zrt. - 2011. október 28., péntek, 09:37

Ugyan az már kiderült, hogy ki a világbajnok az idei versenyben, de azért tekintsünk ki egy kicsit: milyen idő is várható az indiai futam alatt?

A fővároshoz közel elterülő pálya éghajlata átmenetet képez a félig száraz és a nedves trópusi klíma között, ennek megfelelően az év egy részében (márciustól októberig) a monszun uralkodik a térségben. Az idei monszun már véget ért, és beköszöntött a száraz évszak.

A Delhi melletti, Buddh-versenypályán megrendezésre kerülő futamon és szabadedzéseken  ennek megfelelően nem várható csapadék az elkövetkező három napban. Az előrejelzések bizonytalansága kicsi: szinte teljesen biztos, hogy szikrázó napsütés, 30, 31 fok valószínű, így igazi kánikulában autózhatnak majd a versenyzők.

Az október 28-30. között megrendezésre kerülő, 17. nagydíjat vasárnap, magyar idő szerint délelőtt 10:30-kor indítják, a prognózisok szerint tehát száraz, meleg időben, gyenge légmozgás mellett. A pilótáknak 60 kört kell majd megtenniük a célba érkezésig. 
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat