2018. szeptember 21., Máté

A Forma 1 idejére megjön a jóidő


ICI Interaktív Zrt. - 2010. július 26., hétfő, 15:14

A hétvégén rendezik meg 25. alkalommal a Formula 1 Magyar Nagydíjat. A versenyre visszatér az igazi nyári idő.

A hétvégén immár 25. alkalommal rendezik meg a Formula 1 Magyar Nagydíjat a Hungaroringen.

A hét elején az időjárás komor és barátságtalan arcát mutatta. A napok előrehaladtával azonban folyamatosan javul az idő és a hét végére visszatér a nyár.

Pénteken szórványosan még előfordulhatnak záporok, zivatarok. A legnagyobb valószínűséggel a keleti megyékben lesz csapadék, így az első szabadedzés várhatóan száraz időben zajlik majd. A hőmérséklet csúcsértéke 25 fok körül alakul.

Szombaton és vasárnap száraz, napos időre van kilátás. A levegő tovább melegszik, a maximum hőmérséklet szombaton 27, vasárnap 30 fok körül alakul a főváros térségében. Így várhatóan az idén száraz futamon mérik össze tudásukat a pilóták.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat