2019. január 23., Zelma

Folytatódik a szárazság Perth-ben


ICI Interaktív Zrt. - 2010. január 28., csütörtök, 15:09

Az utóbbi 15 év legszárazabb periódusa köszöntött be 68 napja Perth-ben, ekkor volt ugyanis az utolsó nap, hogy csapadékot regisztráltak a meteorológusok.

Ha még 15 napon át nem esik, új rekordot jegyezhetünk a város történelmében. A korábbi csúcsot 1974 nyara tartja 83 száraz nappal. A januári átlagos csapadék egy nap alatt körülbelül 5 mm.

Ezzel egyidőben a város történetében a legmelegebb nyarat regisztrálták: maximum hőmérséklete December óta meghaladja a 30 Celsius fokot.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat