2018. július 16., Valter

Festői napfelkelték


ICI Interaktív Zrt. - 2013. szeptember 3., kedd, 17:04

A hét elején átvonult hidegfrontnak köszönhetően többfelé színpompás napfelkeltében gyönyörködhettek a koránkelők, a később ébredők számára pedig műszereink örökítették meg a jelenséget.

Kedden egy hidegfront érkezett térségünkbe, amit az erős szél és a felfrissülés mellett megnövekvő, megvastagodó felhőzet is kísért. Ennek köszönhetően többfelé gyönyörű fényjáték kísérte a frontot követő napfelkeltéket.

Az ICI Interaktív Zrt. országos mérőállomásának kameráin is nyomon követhetőek voltak az események, a Dél-Dunántúlon pedig többfelé meg is örökítették a műszerek a szép jelenséget.

Napkelte a Kaposvár mellett fekvő Somogysárdon

(az ICI Interaktív Meterorlógia mérőállomásának kamerafilmje)

Őcsényben is színes látványos felhőjáték kísérte a pirkadatot

(az ICI Interaktív Meterorlógia mérőállomásának kamerafilmje)

A pécsiek sem panaszkodhattak

(Az ICI Interaktív Meteorológia mérőállomásának kamerafilmje)

Szigetvár

(Az ICI Interaktív Meteorológia mérőállomásának kamerafilmje)
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat