2018. szeptember 21., Máté

Félszáz fokos forróság Iránban


ICI Interaktív Zrt. - 2009. június 30., kedd, 12:14

Három napja tombol az 50 fokos hőség Iránban, a Perzsa-öböl északi partjától nem messze fekvő Omidiyeh városában.

Június utolsó három napján, még az irániakat is meglepő forróság alakult ki az ország nyugati részén a Perzsa-öböl partjától nem messze. Ebben a térségben a június, július hónapok a legmelegebbek, általában 45 fok körülire melegszik a levegő, valamint június elejétől szeptember végéig egy csepp eső sem hullik. Az ilyenkor megszokottnál 4, 5 fokkal melegebb még ezen a területen sem megszokott.

Hazánkban az elkövetkező napokban fokozatosan melegszik az idő, a hét vége felé egyes helyeken már a 35 fokot is megközelítheti a levegő hőmérséklete.

Még több időhírért katt ide!

 
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat