2018. szeptember 23., Tekla

Fél méteres a hó az Északi-középhegység csúcsain


ICI Interaktív Zrt. - 2012. február 16., csütörtök, 09:03

Az Északi-középhegység magasabb részein a természetes hóréteg vastagsága a szerdai havazás után eléri a fél métert. Hétfőig még további gyarapodás várható.

Szerdán a Börzsönyben és a Mátrában 20-25 cm, a Bükkben nagyjából 10 cm friss hó hullott. Ezzel a három hegységben 700 méteres szint felett a hóréteg vastagsága fél méter körül alakul. Bár az enyhülés megkezdődött, pénteken, vasárnap és hétfő hajnalban újabb hóesésre számíthatunk legmagasabb csúcsainkon, amelynek teljes mennyisége hétfőig várhatóan meghaladja a 10 cm-t.


Buckásra fújta a szél a szerdai friss havat a Nagy-Hideg-hegy tetején (idojaras.hu kamera)
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat