2019. július 17., Endre, Elek

Vajon mivel ajándékoz meg minket az időjárás az ünnepek alatt?

A karácsonyi ünnepek előtt gyakran felteszik a kérdést a meteorológusok számára: "Idén lesz fehér karácsony? Fog esni a hó az ünnepek alatt?" A válaszokért érdemes elolvasni a cikkünket!


Karácsonykor magyar műhavon is síelhetünk

Három hazai síterepen hóágyúznak teljes üzemmel az ünnepek előtt. Karácsonyra várhatóan sikerül is sportolható állapotba hozni a pályákat.


Már hótakaró is van az országban

A hétfői havazásban helyenként öt centinél is vastagabb hóréteg képződött az országban. Sok helyen azonban csapadék nélkül vonult át a felhőzet.


Fehér lesz-e a karácsony?

A szenteste közeledtével egyre több mindenkit foglalkoztat, hogy fehér lesz-e a karácsony. Az előrejelző modellek már sejtetnek valamit a lehetséges időjárásról.


Romlik a Fehér Karácsony esélye

Alig egy hét múlva itt a karácsony. A héten igazi téli időben lehet részünk, de jövő hét elején felmelegedés kezdődik, romlik a Fehér Karácsony esélye.


Hétvégén nappal is fagyni fog - kitart karácsonyig a hideg?

A hét második felében megérkezik az igazi kemény tél, és a hétvégén többfelé napközben is fagyni fog. A karácsony közeledtével a hideg megérkezése mindeképpen jó hír, már csak csapadék kell ahhoz, hogy fehér legyen a karácsony.