2019. november 11., Márton

Fagyos az idő Skandináviában


ICI Interaktív Zrt. - 2010. november 8., hétfő, 16:26


Címkék: , , , ,A kontinens északi részén igazi, hideg téli időjárás alakult ki. Lappföldön napközben is -10 fok körül alakul a hőmérséklet.

A Skandináv-félsziget térségében igazi, hideg téli időjárás alakult ki. A hőmérséklet az éjszakai órákban sokfelé -20 fokig süllyed és akadnak olyan területek Lappföld északi részén, ahol napközben sem melegszik -10 fok fölé a levegő.

Az elmúlt héten még az éjszakai órákban is csak gyenge fagyokat mértek a térségben, ám szombat óta egyre hidegebb levegő áramlik a térségbe és napról-napra hidegebb lesz az idő.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat