2019. február 18., Bernadett

Előrejelzés

Szöveges előrejelzés

Kora tavaszias idő!


ICI Interaktív Zrt. - 2019. február 17., vasárnap, 19:14

A következő napokban egyre többfelé képződik pára és köd, amely helyenként napközben is tartósan megmarad. Előreláthatólag egy szerdán érkező hidegfront vet véget a tavaszias időnek!

Részletes előrejelzés


Hétfőn délelőtt sokfelé tartósan megmarad az éjszaka képződött pára és köd.  Délután az alacsonyszintű rétegfelhőzet helyenként felhős időt eredményezhet, a legtöbb napsütésre a Dunántúlon és a déli tájakon van kilátás. A szél mérsékelt lesz. 5, 13 fokra számíthatunk.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól itt olvashat

Kedden eleinte párás, ködös lesz az idő, napközben helyenként tartósan megmarad az alacsonyszintű rétegfelhőzet. Azokon a tájakon, ahol feloszlik a köd, napos idő várható. Mérsékelt lesz a délkeleti szél. 8, 13 fokra melegszik a levegő.

Szerdán reggel ködös lesz az idő, napközben változóan felhős lesz az ég, a Dunántúlon záporeső kialakulhat. Megélénkül az északnyugati szél. Kora délután 8, 12 fok várható.

Csütörtökön változóan felhős lesz az ég, néhol gyenge csapadék előfordulhat. Megerősödik az északnyugati szél. 5, 7 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Pénteken a gyengén felhős és erősen felhős időszakok egyaránt jelen lesznek, elszórtan alakulhatnak ki futó záporok. Az északi szél erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 5fok között alakul.

Szombaton túlnyomóan gyengén felhős égre tekinthetünk fel, csak helyenként növekedhet meg erősebben a felhőzet. Számottevő mennyiségű csapadék nem várható. Erős lesz az északi szél, a délutáni csúcsértékek -1, 4 fok között alakulnak.

Vasárnap jellemzően közepesen felhős időre számíthatunk, hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Jelentős mennyiségű csapadék nem valószínű. Erős marad az északkeleti szél, 1, 5 fok közé melegszik a levegő.

 

Különleges, időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az idojaras@icicom.hu címre! A legjobbakat cikkeinkben, galériáinkban mutatjuk be.