2018. augusztus 17., Jácint

Előrejelzés

Szöveges előrejelzés

Visszatér a kánikula!


ICI Interaktív Zrt. - 2018. augusztus 16., csütörtök, 23:56

Pénteken a napsütést inkább csak délen zavarhatja felhősödés, néhol alakulhat ki zápor, zivatar. A legmelegebb órákban 30 fok körül alakul a hőmérséklet. A hosszú hétvégén napos, kánikulai melegre számíthatunk.

Részletes előrejelzés

Ma délelőtt a sok napsütést csak délen zavarhatja felhősödés, de csapadék nem várható. Délután a  napsütés mellett gomolyfelhők jelennek meg, de csak néhol alakulhat ki zápor, zivatar. A szél mérsékelt marad. 28, 32 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól itt olvashat.

Szombaton a napsütést főleg délen átmeneti felhősödések zavarhatják meg, helyenként fordulhat elő zápor, zivatar. Mérsékelt lesz az északi szél. 30, 33 fokra számíthatunk.

Vasárnap a sok napsütés mellett helyenként növekednek meg a gomolyfelhők és alakulhat ki zápor, zivatar. Megélénkül az északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 30, 33 fok között alakul.

Hétfőn száraz, napos, meleg nyári időre számíthatunk. Élénk lesz az északkeleti szél. Kora délután 30, 33 fok várható.

Kedden folytatódik a száraz, napos, meleg időjárás. Az északkeleti szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 31, 34 fok között alakul.

Szerdán száraz, napos, kánikulai időre számíthatunk. Mérsékelt lesz a délkeleti szél. 31, 35 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Különleges, időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az idojaras@icicom.hu címre! A legjobbakat cikkeinkben, galériáinkban mutatjuk be.