2019. december 6., Miklós

Előrejelzés

Szöveges előrejelzés

Marad a nyirkosság, fázni fogunk!


ICI Interaktív Zrt. - 2019. december 5., csütörtök, 14:58

A folytatásban sem bízhatunk kellemes napsütésben, sokfelé marad az egész napos szürkeség és a köd. A jövő hét elejére frontok érkezése várható!

Részletes előrejelzés


Pénteken délelőtt a zúzmarás köd  és a felhőzet helyenként tartósnak bizonyul, emellett napos tájak is előfordulnak. Számottevő csapadék nem lesz, de a felhőzetből hószállingózás előfordulhat.  Délután a napos tájak mellett tartósan borult és nyirkos körzetek is előfordulnak. A fényszegény részeken lehet hószállingózás és szitálás is, máshol csapadék nem várható. Mérsékelt lesz a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1, 4 fok között alakul.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásáról a Meteo Klinika oldalán olvashat.

Szombaton északkeleten tartósan nyirkos tájak is előfordulnak, máshol az erősen felhős ég mellett kevés napsütés is lehet. Néhol előfordulhat gyenge eső. A nyugati szél mérsékelt lesz. 2, 7 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Vasárnap általában erősen felhős lesz az ég, szórványosan alakul ki gyenge eső. Megerősödik a délnyugati szél. Kora délután 4, 9 fok várható.

Hétfőn kezdetben erősen felhős lesz az ég, és többfelé lehet eső, zápor. Délutántól csökken a felhőzet, és megszűnik a csapadék. A nyugati szél élénk lesz. 5, 10 fokra melegszik a levegő.

Kedden az átmenetileg megnövekvő felhőzetből többfelé lesz eső, zápor, a hegyekben pedig hózápor. Megerősödik az északnyugati szél. 1, 6 fokra számíthatunk.

Szerdán sok lesz felettünk a felhő, szórványos csapadékra kell készülni: eső, hó, havas eső egyaránt kialakulhat. Élénk lesz a déli szél. A hőmérséklet csúcsértéke 1, 6 fok között alakul.

 

Különleges, időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az idojaras@icicom.hu címre! A legjobbakat cikkeinkben, galériáinkban mutatjuk be.