2019. október 20., Vendel

Szöveges előrejelzés

Milyen évszak van??!!


ICI Interaktív Zrt. - 2019. október 19., szombat, 19:51

A következő napokban is az átlagosnál melegebb időre készülhetünk. A reggeli időszakban köd képződhet, napközben 20 fok fölé melegszik a levegő!

Részletes előrejelzés

 

Vasárnap délelőtt napos időnek örülhetünk, csapadékra nem kell készülni. Délután a napsütésé lesz a főszerep, csak kevés fátyolfelhő lehet az égen. Erős lesz a déli szél. 20, 25 fokra melegszik a levegő.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásáról a Meteo Klinika oldalán olvashat.

Hétfőn délelőtt gyengén vagy közepesen felhős lesz az ég, északnyugaton helyenként párás maradhat a levegő. Délután változóan fátyolfelhős lesz az ég, sok napsütésre számíthatunk. A délnyugati szél erős lesz. 21, 26 fokra számíthatunk.

Kedden a kellemes időben a napsütésé lesz a főszerep, csapadék sem alakul ki. A Dunántúlon tartósan megmarad az éjszaka képződött köd és az alacsonyszintű rétegfelhőzet. Mérsékelt lesz a déli szél. A hőmérséklet csúcsértéke 20, 25 fok között alakul.

Szerdán éjszaka sűrű köd képződik, amely helyenként napközben is tartósan megmaradhat. Azokon a tájakon, ahol feloszlik a köd, sok napsütés várható. A déli szél mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18, 23 fok között alakul.

Csütörtökön eleinte ködös idő várható, majd egyre többfelé kisüt a nap, csapadék nem lesz. Megélénkül a déli szél. 18, 23 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Pénteken a köd feloszlását követően sok napsütésre készülhetünk. A déli szél mérsékelt lesz. Kora délután 18, 23 fok várható.

Szombaton a reggeli órákban köd képződhet, napközben gyengén felhős lesz az ég. Az északnyugati szél mérsékelt marad, a maximum-hőmérséklet értékei 17, 22 fok között alakulnak.

Vasárnap folytatódik a napsütéses idő. Az északnyugati szél megélénkül, a legmelegebb órákban 16, 21 fokot mérhetünk.

Különleges, időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az idojaras@icicom.hu címre! A legjobbakat cikkeinkben, galériáinkban mutatjuk be.
Érdekességek, megfigyelések, cikkek

Elképesztő természeti színek a nagyvilágból
A világ különböző tájain fantasztikus színeket produkál a természet. A szivárványra emlékeztető árnyalatok különböző közegekben, más-más okok miatt jönnek létre.
Los páramos, a természetes árvízvédelmi rendszer
A nagy tengerszint feletti magasságokban a természetes árvízvédelmi művek szabályozzák a kolumbiai városokban élők millióinak vízellátását.
Jégbe zárt tudás
Ha több ezer évet visszautazhatnák az időben, akkor megbizonyosodhatnánk arról, hogy Földünk éghajlata folyamatosan változik. Mivel erre a tudomány nem képes, ezért maradnak a közvetett bizonyítékok. Lássuk, milyen úton-módon utaznak az időben a tudósok!
Fahrenheit és Celsius
Két hőmérsékleti skálázás terjedt el a világon. A Celsius-skálát ma már széles körben alkalmazzák, míg a Fahrenheit-skálát szinte csak az Egyesült Államokban használják. Miért is alakult így?
Szeizmológusok az állatvilágból
A legújabb kutatások szerint a vöröshangyák képesek előrejelezni a földrengéseket.

A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

DNV GL - ISO 9001

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat