2020. január 26., Vanda

Elázhat, ha a szabadban nézi a VB döntőt!


ICI Interaktív Zrt. - 2019. január 31., csütörtök, 00:17

2014. július 13-án vasárnap a délutáni óráktól kezdve zivatarok alakulnak ki hazánk nyugati felében. A fővárost várhatóan az esti órákban érik el az intenzív csapadékot adó cellák. A foci VB döntőt a szabadban nézők komolyan elázhatnak.

2014. július 13-án, vasárnap a kora délutáni órákban zivatarok alakultak ki a Dél-Dunántúlon és haladnak észak, északkeleti irányba. A fővárost is várhatóan eléri egy csapadékzóna, emellett országszerte sokfelé (a Dunántúlon, a Duna-Tisza közében, valamint az Északi-középhegység térségében) 21:00 körül is viharos idő ígérkezik. Az említett területeken várhatóan erős szél, intenzív csapadékhullás jellemző.

Az ICI Interaktív Meteorológia hőmérséklet-mérései 18:20-kor - jól látható a zivatarok nyoma

A 2014-es labdarúgó világbajnokság döntője ebben az időpontban kezdődik, amit sokan néznek majd szabadtéri kivetítőkön, azonban az extrém időjárás többfelé várhatóan közbeszól majd. Valamivel 18:00 után Már a Duna-Tisza közében is többfelé észleltünk fejlődő zivatarcellákat.

Komoly zivatartevékenység van országunk délnyugati felében július 13-án 17:55-kor - forrás: Sat24.com

Tájékoztassa ismerőseit, barátait a várható zivatarról, a jelenlegi események tükrében a megszokottnál több embert érint a mai időjárás. Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásáért keresse fel az alábbi portált: Meteoklinika

forrás: http://picnewsday.ru
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat