2018. szeptember 22., Móric

Éjszakai zivatarok


ICI Interaktív Zrt. - 2018. április 15., vasárnap, 02:27

Vasárnap éjszaka még kialakulnak zivatarok. Az ország délnyugati részén elszórtan, északkeleten, keleten helyenként számíthatunk zivatarra.

21:00

Délnyugaton elszórtan, keleten helyenként találkozhatunk záporral, zivatarral. Éjszaka még számíthatunk zivatar kialakulására.

19:30

Az ország délnyugati részén többfelé, északkeleten, keleten elszórtan alakulnak ki zivatarok. Helyenként rövid idő alatt nagy mennyiségű csapadék hullik le.

17.15

Budapest környékén, a Dunántúl középső részén, a Balaton térségében heves zivatarok alakultak ki, helyenként felhőszakadás kíséri a zivatart.

15:30

Budapesttől északra, a Balaton északi partján, valamint a délnyugati és helyenként az északkeleti országrészben törtek ki heves zivatarok.

14:15

A főváros térségében intenzíven esik. Heves zivatarok alakultak ki a déli, délnyugati megyékben és keleten is. Helyenként rövid idő alatt nagy mennyiségű csapadék hullott.

 

Reggeli, délelőtti zivatarok:

A nedves labilitás hatására vasárnap a reggeli órákban már zivatarok törtek ki a Tiszántúlon és az Északi-középhegység területén. A délelőtt folyamán egy zivatargóc elérte a főváros térségét is, illetve a déli országrészt.

 

Kövesd nyomon az időjárást webkameráinkon keresztül! Kattints ide! Ha érdekes időjárási jelenséget látsz és lefényképezed, képeidet galériánkba is feltöltheted!
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat