2020. január 26., Vanda

Éjjel meleg, nappal hideg?


ICI Interaktív Zrt. - 2013. december 10., kedd, 16:29

Csütörtök éjjel melegebb volt a fővárosban és a középső megyékben, mint napközben. Ha kíváncsi az okokra, olvassa el rövid cikkünket!

Alábbi hőmérsékleti térképünkön látható, hogy hajnali 4 és 5 óra között a főváros környékén, valamint a középső megyék nagyobb városaiban (Szolnok, Kecskemét, Dunaújváros) elhelyezett műszereink 4 és 6 fok közötti értékeket mértek. Jól kivehető egy éles határvonal (hullámzó frontvonal) a hőmérsékletben, aminek Magyarországra eső része az említett órákban az Északi-középhegység nyugati végétől egészen Csongrád és Békés megye határáig húzódik.

Az ICI Interaktív Meteorológia hőmérséklet-mérései december 10-én 4:30-kor

Később a délutáni órákban a front átlépte fővárost, így a Duna vonalát és sok más középső megyét is. Mögötte az említett területek több fokkal lehűlt a levegő és egészen téliesre fordult az idő. A fővárosban 2, 3 fok közé hűlt a levegő, de a front érkezésekor helyenként 2 fok alatti értékeket is mért az ICI automata mérőhálozata.

Az ICI Interaktív Meteorológia hőmérséklet-mérései december 10-én 14:00-kor
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat