2020. február 22.,

Egyre több a hó a környező síterepeken


ICI Interaktív Zrt. - 2012. január 9., hétfő, 13:58

Az Alpok és Kárpátok síterepein napról napra növekszik a természetes hóréteg vastagsága, így a hóágyúk egy időre pihenhetnek. A héten újabb nagy havazás várható.

Ausztria középső vidékén, Stájerországban 1300 méter feletti magasságban több mint fél méter hó esett az újév első hetében. Ugyanez a helyzet Németország déli részén és Svájcban is. A nagy havazás végre a szlovák hegyeket sem kerülte el, az ínségesebb évek után talán idén már északi szomszédunknál sem csak hóágyúval készített havon sportolhatunk. A Magas-Tátrában az utóbbi napokban 30 cm friss hó hullott.

Az előrejelzések szerint az osztrák és szlovák hegyekben a hét végéig újabb 10-50 cm természetes hóra van kilátás.

Hétfői képek (zugspitze.de, sitour.sk, bergfex.at):

Bajorország

Ausztria

Szlovákia
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat