2018. július 22., Magdolna

Csütörtökön még kettős fronthatás terheli a szervezetet — humánmeteorológia


ICI Interaktív Zrt. - 2011. március 3., csütörtök, 11:29

Csütörtökön még folytatódik a télies idő, azonban péntektől két napig tavasziasabb arcát mutatja az időjárás, fronthatás sem várható. Vasárnap hidegfront és lehűlés jön a jelenlegi számítások alapján.

Csütörtökön egész ország területén kettős fronthatás várható. Kisebb havazásra, hószállingózásra van kilátás, mely erősítheti a reumás panaszokat. Gyulladásos és görcsös fájdalmak megjelenésére is számíthatunk. A borús, hideg idő miatt depressziós tünetek erősödésére számíthatunk. Szervezzünk több társasági programot, hallgassunk kellemes zenét, vegyük körül magunkat színes dolgokkal, öltözködjünk színesebben, így elviselhetőbbé válik ez a télies időjárású nap.

A légszennyezettség és a szálló por koncentrációja közepes szintű, és a következő napokban alig fog változni. A mogyoró és az éger pollenszórása péntektől erősödhet, így ismét megjelenhetnek a korai allergiás tünetek.

Pénteken már frontmentes, napos időben lesz részünk. Érdemes szabadtéri programokat szervezni, de továbbra is meleg és réteges öltözködés szükséges, mert a maximumhőmérsékletek még a hét vége felé is tíz fok alatt fognak maradni. A mérsékelt légmozgásban tovább csökkenhet a hőérzetünk.

Szombaton fronthatás továbbra sem várható. A hétvége két napjából a szombat az alkalmasabb szabadtéri tevékenységek tervezésére, mivel napos, kissé melegebb idő ígérkezik, de a légmozgás megélénkül, mely fejfájós tüneteket erősíthet. Vasárnap a jelenlegi számítások szerint erős lehűlés és hidegfronti hatás várható, melyre érdemes már előre felkészíteni a szervezetünket: igyunk magas magnéziumtartalmú ásványvizet, és fogyasszunk B-vitaminokban gazdag olajos magvakat.

További időjárás-érzékenységgel kapcsolatos kérdéseire a www.meteoklinika.hu oldalon kaphat választ.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat