2019. január 23., Zelma

Bringatúra a Balaton körül


ICI Interaktív Zrt. - 2010. szeptember 23., csütörtök, 12:55

Hétvégén sajnos ismét esősre fordul időjárásunk. Ám akit nem rettent el a rossz idő, azt balatoni bringázásra várják a hétvégén.

Hétközben nagyon szép őszi időben volt részünk. Szinte hihetetlen is, hogy hétvégén megint elromlik az idő, de sajnos ez a helyzet.

Már pénteken megközelít minket az front, amely miatt szombaton a nyugati megyékben már erősen felhős, borult lesz az ég, és a térségben a délutáni órákban már eső, zápor is előfordul. Az élénk délies szél mellett a Balaton térségében 18, 19 fokig melegszik a levegő.

A 10. Critical Road Balaton résztvevői 2 illetve 3 napos kerékpár túrára indulhatnak a Balatont körülölelő bicikliútért. Aki azonban úgy érzi, nem rendelkezik megfelelő kondival a Balaton megkerüléséhez, vagy az időjárás viszontagságitól tartva nem akar hosszabb túrára indulni, az akár egy rövidebb tekerésre is csatlakozhat a résztvevőkhöz. Az indulási időpont szeptember 25-én Veszprémben az Almádi úti benzinkúttól 9:00-kor, aztán Balatonalmádiból 10 órakor, Balatonfüredről 11 órakor. Részletes programot a Bringatúra honlapon lehet találni.

Vasárnap már országszerte borongós, esős időre van kilátás. Helyenként ismét jelentős mennyiségű csapadék hullhat. Mérsékelt lesz a légmozgás. Az országban a hőmérséklet csúcsértéke már sokfelé nem éri el a 20 fokot, a nyugati megyékben pedig helyenként 15 fok alatti hőmérsékletek is előfordulnak.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat