2018. július 20., Illés

Brazíliában ér véget az F1-es szezon


ICI Interaktív Zrt. - 2011. november 27., vasárnap, 11:28

Az idei Forma 1-es szezon utolsó versenye következik ma Brazíliában, Sao Paulo-ban, ahol az időjárás izgalmassá teheti a zárófutamot.

Elérkeztünk a Forma 1-es szezon utolsó nagydíjához, amit Brazíliában, Sao Paulo-ban rendeznek. A világbajnokság már néhány futammal ezelőtt eldőlt, Sebastian Vettel hódította el a címet.

A világbajnokság második helyéért azonban még mindig megy a harc Fernando Alonso, Jenson Button és Mark Webber között.

A versenyzők dolgát azonban az időjárás is nehezítheti. A 24-26 fokos délutáni hőmérséklet mellé ugyanis a megnövekvő gomolyfelhőzetből eső, zápor fordulhat elő a pálya térségében.

A meleg, párás időjárás nem csupán a pilótákat viseli meg, hanem a technika is nagy terhelésnek lesz kitéve.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat