2019. augusztus 21., Sámuel

Borús időben indul a FeZeN


ICI Interaktív Zrt. - 2011. augusztus 3., szerda, 10:09

Csütörtökön veszi kezdetét a nyár következő fesztiválja Székesfehérvárott. A nyitónap borús, csapadékos időt ígér, utána azonban ismét naposabbra fordul az idő.

Augusztus 4-7. között kerül megrendezésre a Fehérvári Zenei Napok (FeZeN) Székesfehérvárott. Immár 15. alkalommal várják a fesztiválozókat a városba, ahol a háromnapos koncertsorozaton számos könnyű zenei fellépő szórakoztatja a nagyérdeműt.

A koncertek ideje alatt sajnos nem lesz zavartalan a nyári idő. A fesztivál nyitónapján, csütörtökön jellemzően erősen felhős lesz az ég, csak rövid időszakokra süthet ki a nap, és ismétlődő esőre, záporokra is számítani kell. Hűvös lesz, a hőmérséklet 22 fok körül tetőzik.

Jó hír azonban, hogy pénteken ismét kisüt a nap a változóan, időnként erősen felhős időben, és ekkor csapadék már nem valószínű. A hőmérséklet nyáriasnak lesz mondható, 27 fok közelébe melegszik a levegő. A szombati zárónapon ismét több órás napsütésre van kilátás, csak a késő délutáni, esti órákban növekszik meg erősebben a gomolyfelhőzet és ekkor alakulhatnak ki záporok, zivatarok a térségben. Szombaton 29 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat