2020. február 22.,

Bekeményített a tél Oroszországban


ICI Interaktív Zrt. - 2012. január 16., hétfő, 13:58

Nagy havazást követően közép-szibériai eredetű légtömegek árasztják el a Kelet-európai-síkságot. A zord hideg a legfrissebb számítások szerint a Kárpát-medencét nem éri el.

Hétfőn Moszkvában még csak öt-hat fok hideg volt, a nap folyamán többször havazott. A havazást okozó ciklon azonban délebbre vonul, és tartós keleties áramlással igen hideg levegő érkezik a Kelet-európai-síkságra. A felhőzet elvonulása után hajnalonként bőven -20 alá csökken a hőmérséklet, sőt helyenként -30 fok sem kizárt.


Moszkva a havazás után, a hidegbetörés kezdetén hétfőn (EarthCam)

A számítások szerint a nagy hideg egyelőre csak átmeneti, mert már csütörtöktől ismét nyugatias áramlás alakul ki a térség felett. A Kárpát-medencét pedig el sem éri a zord keleti légtömeg.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat