2018. szeptember 26., Jusztina

A Balatonig követtük videón a dunántúli hózivatarokat


ICI Interaktív Zrt. - 2012. február 15., szerda, 13:58

Szerda délben a Bécsi medencében kialakult hózivatarok később beléptek az ország területére. Mosonmagyaróváron és a Balaton három pontján is készítettünk róla videókat.


Fonyódon délután kettő és három óra között haladt át a hózivatar (idojaras.hu video)

 

Balatonföldvárról a szerdai hózivatar áthaladása, a hó belepte a kamerát (idojaras.hu video)

 


Keneséről a szerdai hózivatar áthaladása, a hó belepte a kamerát (idojaras.hu video)

 

Miután Bécs és Pozsony külterületén viharos erejű széllel hózivatarok vonultak át, a viharok Sopron és Mosonmagyaróvár térségét is elérték a kora délutáni órákban.

 


A hózivatar dél és egy óra között érte el Mosonmagyaróvárt. A hőmérséklet 10 perc leforgása alatt négy fokról nulla fokra csökkent (idojarasl.hu video)
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat