2018. július 21., Dániel

Balatoni borozás meleg nyári estékre


ICI Interaktív Zrt. - 2009. július 20., hétfő, 10:32

Az előttünk álló napokban egyre melegebb, nyári időnk lesz. A Balatonnál nyaralókat színes programokkal, bornapokkal várják.

Az előttünk álló napokban ismét forró, nyári napokra készülhetünk. A nyaralóknak nem lehet okuk a panaszra, a melegedés péntekig folyamatos lesz. A hétvégén erős északnyugati széllel, száraz hidegfront érkezik, amely felfrissíti a levegőt.

A nyaralóknak szerdán nem lesz okuk a panaszra, a többórás napsütést felhők is alig zavarják. A délnyugati szél időnként megélénkül, elviselhetőbbé téve a hőséget. A levegő 32,34 fokig melegszik. A meleg, csütörtökön tovább fokozódik, a szikrázó napsütésben a Balaton környékén 34, 35 fokos forróságra készülhetünk.

A strandolás után Badacsonyban a Badacsonyi Borhetek nyújt kellemes kikapcsolódást a délutáni órákban. Az állandó progranmok mellett, délután koncertekkel, este pedig utcabállal várják a kikapcsolódásra vágyókat, egészen augusztus elejéig.

A Keszthely környékén nyaralókat július 22. és 26. között a XVII. Vonyarci Boros Forgatag várja. Itt is lesz kézműves vásár, délután koncertek és hajnalig tartó utcabál.

A hajnalig tartó mulatáshoz ideális lesz az idő. Esténként 25 fokig süllyed a hőmérséklet, hajnalra pedig csak kevéssel hűl 20 fok alá a levegő.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat